Powerfully basajan
Téhnologi kolaborasi

diajar deui tentang Kami

QOMO mangrupikeun merek AS sareng produsén global téknologi presentasi pendidikan sareng perusahaan. Ti doc cams ka layar rampa interaktif, kami hiji-hijina pasangan anu hadir kalawan pinuh-terintegrasi (jeung adaptable) lini produk nu gampang ngagunakeun tur gampang dina budget. jeung dulur ti CEOs na CTOs ka pangurus distrik jeung guru kelas. QOMO nyangking pangbasajanna, solusi anu paling kaharti anu ngabantosan sadayana mikaresep naon anu aranjeunna lakukeun pangsaéna.

Qomo(Fuzhou) Electronic Technology Co., Ltd.

Diulas produk

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami