Sistem Tanggapan Pamirsa Qomo dilakukeun di Cina

System Tanggapan panongton

QRF300C nyaéta sistem respon panongton basajan tur ongkos-éféktif pikeun setelan kelas, rapat grup, atawa dimana wae nu eupan balik instan dipénta. Gampang ngatur sareng ngabayangkeun data anu dikumpulkeun ku cara ngimpor sareng ngékspor file Excel sareng ngarobih inpormasi kana slide Powerpoint nganggo tombol.

Mangpaat pikeun sistem respon panongton Qomo langsung. Kalayan patarosan tunggal, sistem réspon pamiarsa nyarioskeun ka anjeun upami pamirsa berjuang sareng topik atanapi ngartos éta, sareng ngamungkinkeun anjeun ngarobih ceramah anjeun dina laleur. Taya deui linggih di sabudeureun hoping pikeun survey datang dina sanggeus acara - sistem respon panongton ngidinan Anjeun survey Hadirin langsung.

 


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Fitur konci
  • Sistim réspon panongton basis RF 32 Keypads Mahasiswa RF / panarima USB
  • 1 Instruktur Jauh / Software QClick Cocog sareng Sadaya Format Kuis

QRF300C QRF Mahasiswa Keypads
Dilengkepan mode partisipasi individu sareng grup, jarak jauh ngabantosan anjeun ngalaksanakeun kuis sareng tes waktosna ogé ningalikeun hasilna gancang. Kagiatan tiasa gampang dikontrol nganggo jarak jauh instruktur RF anu ogé tiasa dianggo salaku penunjuk laser. Éta hadir sareng indikator LED pikeun status kakuatan sareng konfirmasi réspon. Anjeun tiasa milih tina sababaraha kagiatan sapertos Gaya Bebas, Kuis Biasa, Ujian Standar, Pekerjaan Rumah, Kuis Rush, Vote / Inquiry, Ad-lib Quiz, Hand-raise, sareng Roll Call.

QRF300C Audience Response (1)

QRF300C Audience Response (2)

Parangkat lunak ARS pangsaéna -Qclick Software (Integrasi sareng PPT)
Kalayan suite parangkat lunak QClick, anjeun tiasa nyetél kelas, ngadamel ujian, ngarancang témplat, ngatur komunikasi, sareng ngahasilkeun laporan. Ogé ngarojong fitur Microsoft PowerPoint standar kaasup transisi slide, animasi custom, multimédia, audio, jsb parabot ramah-pamaké ngidinan Anjeun pikeun ngédit patarosan, ngalaksanakeun kuis jeung ngatur kaulinan ogé daptar kelas impor ti Excel sarta ngahasilkeun laporan Excel-cocog. Modeu Freestyle ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun kuis nganggo metodeu tés anu dipikahoyong.

Panarima RF nirkabel
Panarima RF nirkabel portabel ukuran jempol, gampang nyambung ka komputer anjeun nganggo USB. Cocog sareng sadaya Windows 7/8/10. Téknologi: 2.4GHz radio Frékuénsi komunikasi dua arah sareng ngahindarkeun gangguan otomatis.
Ngarojong nepi ka 500 urang dina hiji waktu

QRF300C Audience Response (3)

jhkj

QRF300C sistem respon panongton baku packing
Anjeun bakal nampi kantong gratis dina urutan produksi masal.
Kantong ieu ngagampangkeun pikeun mawa set sistem réspon ka mana waé anjeun badé ngalaksanakeun presentasi anjeun.
bungkusan baku: 1 set / karton
Ukuran bungkusan: 450 * 350 * 230mm
beurat kotor: 4.3kgs


  • Teras:
  • saméméhna:

    • QRF300C data teknis
    • QRF300C-sistem respon panongton rinci gancang
    • Manual pamaké QClick V7.4
    • QRF300C Qclick Pamirsa sistem respon manual pamaké
    • QRF300C QClick Tanggapan System brosur

     

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami