QVote

Qvote mangrupakeun software pikeun sistem respon panongton
Éta mangrupikeun parangkat lunak interaktif multi-fungsi anu ngagabungkeun papan tulis sareng fungsi voting. Di kelas, unggal murid nyandak sistem réspon jauh sareng nransferkeun jawabanna ngalangkungan panarima kami, anjeun tiasa ngalaksanakeun voting atanapi tindakan interaktif anu sanés iraha waé. Éta mangrupikeun alat asistén pangsaéna pikeun ngajar kelas.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Penilaian Biantara
Pangakuan otomatis sareng analisa masalah ku Intelligent Speech Technology.

QVote (1)

QVote (4)

Setélan patarosan
Ku milih sababaraha setélan patarosan, murid bakal terang kumaha ngajawab patarosan sacara jelas.

Pilih murid pikeun ngajawab
Fungsi milih pikeun ngajawab ngajadikeun kelas leuwih hirup jeung kuat. Éta ngadukung sababaraha jinis pilihan: daptar, nomer korsi grup atanapi pilihan jawaban.

QVote

QVote (3)

Analisis Laporan
Saatos murid ngajawab, laporan bakal disimpen sacara otomatis sareng tiasa ditingali iraha waé. Témbongkeun jawaban siswa tina unggal pertanyaan sacara jéntré, ku kituna guru bakal mikanyaho kaayaan siswa sacara jelas ku cara niténan laporan.


  • Teras:
  • saméméhna:

    • manual pamaké QVote
    • QVote Software brosur

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami