Sistem Tanggapan QRF997 sareng Pangenal ucapan

Sistim respon interaktif
QRF997 Sistem réspon Biantara nyaéta produk calakan anu dumasar kana fungsi interaksi kelas sareng réspon. Éta nyayogikeun lingkungan kelas anu langkung aktual sareng visual. Dina komunikasi antara guru jeung murid, sistem respon urang bakal mingle pamadegan maranéhna. Inisiatif siswa sareng eksplorasi bakal disimulasi sacara lengkep.
1 set sistem respon QRF997 kaasup 1 panarima + 15 remotes murid + 1 slot Ngecas

Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal kami nampi OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

treytr (1)

Rémot murid
Desain Exquisite, bahan PC ramah lingkungan, hipu sareng kompak.
Desain antarmuka kartun, lucu sareng pikaresepeun
7 tombol, basajan tur efisien
128*64 titik matrix LCD.
3 rupa tombol Fungsi:

Tombol T/F.

Tombol ucapan --- Éta bakal ngadeteksi kecap atanapi kalimat kalayan gampang.

Tombol pilihan "AD" pikeun polling atanapi kuis kelas.

slot ngecas

Leutik tapi kuat, gampang dibawa. The murid remotes bisa ngecas gancang ti slot leutik.
Hal ieu ngamungkinkeun 15 remotes murid dicas dina waktos anu sareng tiasa dicas pinuh saatos 6-8 jam ngecas

gfdh (2)

gfdh (3)

ARS panarima
Ieu mangrupikeun panarima anu tiasa dianggo salaku adaptor jaringan nirkabel. Janten sanajan teu aya wifi atanapi internét ogé sayogi.
Ngan sambungkeun ka PC atanapi laptop, anjeun tiasa ngamimitian kuis sareng kéngingkeun jawaban langsung ti kelas atanapi rapat.

Nyadiakeun software interaktif gratis
QVote mangrupikeun parangkat lunak interaktif anu dipasangkeun sareng sistem réspon kami QRF997. Cai mibanda kasaluyuan kuat, operasi panganteur basajan jeung fungsi loba pisan. software QVote aimed dina
fungsi manajemen siswa, interaksi kelas, penilaian kelas, ékspor laporan. jsb.

treytr (3)

UNL (1)

Aya seueur alat praktis dina parangkat lunak QVote kami. Sapertos waktos cacah handap / roll call / pakét beureum / curtain etc.They bakal nyieun kelas lucu.

UNL (3)

Jinis multi-tés kalayan pilihan tunggal, pilihan multi-pilihan, tés ucapan T / F, pilihan tunggal angkatan.
Multi-interaksi jawaban normal,jawaban acak,jawaban buru-buru sareng pilih jawaban

UNL (4)

Pangwanoh ucapan calakan. Bakal ngakuan hiji kecap atawa kalimah instan, anu ngamungkinkeun Qomo remotes jadi spesialis nguji Inggris

UNL (2)

Analisis data anu efisien tinggi sareng laporan instan tiasa diékspor pas murid ngajawab.


  • Teras:
  • saméméhna:

    • Qomo QRF997 sistem respon panongton rinci gancang
    • QRF997 data teknis
    • Manual Pamaké QRF997 (15 slot ngecas)
    • manual pamaké QVote
    • QRF997 Biantara Regonion Clickers Brosur

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami