QPC80H2 Gooseneck dokumén visualizer

Kaméra dokumén portabel ieu mangrupikeun kalenturan anu paling luhur. Kalayan gooseneck anu tiasa dibengkokkeun, éta bakal nunjukkeun obyék dina sudut mana waé bahkan adaptasi kana mikroskop.
Kalayan mémori internal, anjeun tiasa nyimpen poto sareng pidéo anu dicandak kalayan henteu kedah ngurilingan komputer. Kaméra definisi tinggi ieu bahkan tiasa dianggo ganda salaku switcher / scaler!

Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal kami nampi OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

pilihan konektipitas euyeub
QPC80H2 visualizer kaméra dokumen gooseneck jauh mangrupikeun kaméra dokumén kelas anu paling lengkep. Sambungan VGA sareng HDMI ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo atanapi gambar. Sambungan nawiskeun kalenturan anu paling hébat. Kalayan seueur pilihan konektipitasna, Qomo gampang ngahijikeun sareng téknologi kelas anu sanés.

fh

80CH (1)

Tombol anu gampang sareng calakan sareng slot USB di tukang; Di sisi kénca aya USB-A pikeun USB thumb drive sareng slot USB-B pikeun sambungan PC

Panangan Gooseneck sakitar 445 mm sareng gooseneck anu tiasa dirotasi gratis dina sudut anu béda

QPC80H2 document camera gooseneck arm

80CH (5)

Multiful HDMI in / out port di sisi tukang

Sisi VGA di na extension rojongan leg pungkur di tukang

80CH (6)

Mcrophone

Dina sirah aya mikropon. Ku kituna anjeun teu ngan bisa ngarekam gambar tapi ogé sora dina rekaman video

Kaméra 5MP kalayan zum 6xoptical sareng zum digital 10x. Diwangun-di LED lampu suplemén calakan, cahaya sadaya-arah, pikeun nyieun widang tampilan jelas visi

80CH (8)

配图二

Nyieun hal leutik leuwih badag batan kahirupan
kaméra portabel ieu diwangun pikeun observasi. Ningali objék tina sudut mana waé sacara real-time atanapi nalika anjeun jauh ku ngarékam pidéo definisi luhur, sareng bawa zum optik 6x anu kuat ka tingkat salajengna ku masangkeunana sareng mikroskop.

Document camera shooting size

Ukuran A3 shooting
Kalawan aréa scanning maksimum A3, anjeun tiasa nyeken ampir sagalana nu peryogi di kelas.

Disadiakeun ku software Free Qcamera
Éta mangrupikeun parangkat lunak ngarékam gambar / anotasi / pidéo. Cocog Windows 7/10.Mac
Fitur parangkat lunak:
Bar alat basajan tur ringkes.
Lamun anjeun muka software, éta gampang dioperasikeun ku toolbar dina panganteur misalna zum in / freeze / timer
Anotasi sacara real-time

QPC80H2 Gooseneck document visualizer (1)_副本

80CH (3)

Gampang nyieun layar pamisah pikeun ngabandingkeun tampilan dinamis sarta statik nu ngalakukeun pitulung hébat pikeun pangajaran. Siswa tiasa gaduh pandangan anu jelas ngeunaan naon bédana dina tampilan.

Pungsi anotasi ngajadikeun anjeun gampang annotating naon wae nu Anjeun hoyong bagikeun dina layar. Jeung ngajadikeun kelas leuwih interaktif.

80CH (4)


  • Teras:
  • saméméhna:

    • Manual pamaké QCamera MAC
    • Manual pamaké QCamera V1.5
    • QPC80H2 Dokumén kaméra pamaké Manual
    • data Téknis QPC80H2
    • Brosur kaméra dokumén QPC80H2 Gooseneck

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami