Tentang Kami

Saha Urang?

QOMO mangrupikeun merek AS sareng produsén global téknologi presentasi pendidikan sareng perusahaan. Ti doc cams ka layar rampa interaktif, kami hiji-hijina pasangan anu hadir kalawan pinuh-terintegrasi (jeung adaptable) lini produk nu gampang ngagunakeun tur gampang dina budget. jeung dulur ti CEOs na CTOs ka pangurus distrik jeung guru kelas. QOMO nyangking pangbasajanna, solusi anu paling kaharti anu ngabantosan sadayana mikaresep naon anu aranjeunna lakukeun pangsaéna.

Visi Urang
Qomo komitmen pikeun ningkatkeun kualitas pangajaran sareng efisiensi kerja di sakumna dunya. Kami bakal nyayogikeun anjeun solusi anu pangbasajanna, paling kaharti anu ngabantosan anjeun mikaresep naon anu anjeun lakukeun.
Sareng sambungkeun sadaya sumber pendidikan anu pikaresepeun sareng alat éléktronik pinter Qomo.

Lingkungan Perusahaan

Naha Pilih Qomo?

about (2)

Tim R&D
Tim R&D kami diwangun ku teknisi anu gaduh pangalaman langkung ti puluhan taun dina hardware sareng software. Unggal usum urang bakal ngumpulkeun eupan balik customer sarta sarat pasar pikeun ngamutahirkeun produk urang pikeun minuhan tungtutan pasar. Kami tujuanana pikeun ngembangkeun produk anu paling pinter kalayan biaya anu paling ekonomis sareng kualitas anu pangsaéna!

Nampa OEM / ODM Kalayan Anggaran Anjeun
Salaku produsén, kami nampi OEM sareng ODM anu bakal nyumponan target sareng pasar anjeun. Anjeun pasti tiasa nganggo hardware alat éléktronik pinter kami pikeun ngahijikeun sareng parangkat lunak anjeun nyalira. Sareng Qomo bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun kelas anu pinter. Sangkan leuwih gampang pikeun siswa ilubiung dina kelas tanpa isin.

about (1)

about (3)

jasa kami
Produk pinter Qomo ngabantosan anjeun ngajar, komunikasi sareng kolaborasi langkung gampang sareng efektif tibatan anu anjeun bayangkeun. Nalika anjeun mutuskeun pikeun milih Qomo salaku supplier anjeun, kami bakal nyayogikeun anjeun layanan pinuh ku pituduh sareng dukungan.
Sarta unggal taun, urang bakal hadir ISE / Infocomn. Anjeun tiasa mariksa produk kami kalayan gampang sanajan anjeun henteu nganjang ka pabrik kami.

Pameran

Corporate Environment (1)

Corporate Environment (1)

Corporate Environment (1)


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami