QPT200 Smart Pen Dulang

A 'imah' pikeun Qpen. Kalayan kenop panas tina tombol 'save', tombol 'screen shot', tombol 'keyboard', tombol 'paging', jsb.
Ngecas daya pikeun Qpen nirkabel. Napel pointer jeung pamupus pikeun guru/panyatur.
Interaksi sareng Aliran parangkat lunak panganyarna kami! Works Pro pikeun ngagampangkeun konci layar, asupkeun mode desktop, aksés kana keyboard layar sareng simpen file jsb.
Ngan hiji kabel USB, nyieun baki pulpén jadi gampang sambungan jeung PC atawa panels.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

trutyi

A 'imah' pikeun Qpen. Kalayan kenop panas tina tombol 'save', tombol 'screen shot', tombol 'keyboard', tombol 'paging', jsb.
Ngecas daya pikeun Qpen nirkabel. Napel pointer jeung pamupus pikeun guru/panyatur.
Interaksi sareng Aliran parangkat lunak panganyarna kami! Works Pro pikeun ngagampangkeun pangguna pikeun ngonci layar, asupkeun mode desktop, aksés kana keyboard layar sareng nyimpen file jsb.
Ngan hiji kabel USB, nyieun baki pulpén jadi gampang sambungan jeung PC atawa panels.


  • Teras:
  • saméméhna:

    • data teknis QPT200
    • Intelligent Pen Tray QPT200 Pamaké Manual

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami