QIT600F3 layar toél kapasitif

QIT600 F3 mangrupikeun monitor interaktif layar lebar panganyarna sareng pangageungna QOMO anu mangrupikeun versi anu ditingkatkeun pikeun tablet tulisan interaktif QIT600F2.

Tampilan digital ieu mangrupikeun alat tampilan interaktif layar lebar definisi tinggi énggal anu ngahijikeun pungsi layar LCD sareng tablet digital. Éta cocog pisan sareng sistem Windows, Android sareng Mac, sareng tiasa cocog sareng parangkat lunak lukisan mainstream. Kasenian sareng kapraktisan seueur dianggo dina desain pakéan, ilustrasi lukisan, desain animasi, pamrosésan gambar, pangajaran jaringan sareng widang sanésna.

Anggo podium interaktif desktop anu énggal sareng ningkat ieu pikeun ngontrol ceramah atanapi presentasi anjeun tanpa balik deui ka pamiarsa anjeun. Dina desktop anjeun, éta mangrupikeun tablet anu kuat kalayan tampilan anu ageung, caang, sareng responsif luar biasa.

Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal tiasa nampi OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

tampilan FHD
Ukuran layar: 476.64(H) X 268.11(V)
IPS LCD Capacitive Display.1920 * 1080 resolusi luhur, pisibilitas jelas tur hirarki.
tampilan caang badag, 178 ° full view panyalindungan panon, cukup jelas dina naon kantos sudut, ngidinan Anjeun leuwih kamungkinan kana produktivitas Anjeun

QIT600F3

QIT600F3

Pangakuan akurat
5080 LPI resolusi bacaan husus, tulisan leungeun béntés sarta garis lemes
Realisme anu langkung luhur sareng warna anu langkung terang, detil anu terang sareng terang nunjukkeun sacara real-time prestasi artistik

Pél pasip sénsitip
The PresenStation urang ngagunakeun touch kapasitif panganyarna ogé super precise éléktromagnétik (EM) téhnologi nulis pen.
Taya batré, teu perlu ngeusi batre, awak lampu sarta bahan Eco-friendly.

QIT600F3

QIT600F3

Annotating on tempat
8192 tingkat sensitipitas tekanan kalam, pikeun ngadeteksi kakuatan tulisan akurat
Gambar garis samar atawa beurat, kawas nu ngalakukeun dina kertas nyata.
Henteu masalah ramo atanapi pulpén, nyerat dina naon waé anu ditampilkeun dina layar. Gambar atanapi annotate kana dokumén, halaman wéb, pidéo, presentasi, sareng seueur deui.
Anjeun ogé tiasa ngagedekeun atanapi ngazum kaluar ngan ku figur Anjeun

Beroperasi sakumaha anjeun bakal
10 titik touch, kenop potong kompas dina dewan hareup, pikeun beroperasi fungsi mindeng dipaké merenah

QIT600F3

QIT600F3

Pamer dua kali
The PresenStation ngawengku 2 outputs HDMI pikeun proyéksi simultaneous ka 2 tampilan, maksimalkeun pungsi pisibilitas jeung mere Anjeun kakuatan pikeun nampilkeun dina spasi badag.

Témbongkeun sababaraha sudut
Desain rod tarikan unik, nangtung adjustable pikeun nyocogkeun béda nempoan jeung gambar habbits sarta ngaleupaskeun leungeun anjeun

QIT600F3

QIT600F3

Kasaluyuan universal
Ngarojong seueur parangkat lunak grafis sapertos PS, AI… Windlows 10/8/7, mac, Chrome sareng saterasna


  • Teras:
  • saméméhna:

    • QIT600F3 layar toél kapasitif manual pamaké
    • brosur layar rampa QIT600F3 Ccapacitive
    • QIT600F3 spésifikasi

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami