QPC20F1 kaméra dokumén USB

Éta mangrupikeun kaméra doc kualitas luhur, terjangkau, sareng ultra-portabel anu ngarangkep salaku scanner dokumen sareng webcam.

Kaméra ieu gaduh sambungan USB pikeun nyandak gambar sareng pidéo,
jeung konsumsi énérgi low LEDs nyadiakeun katerangan dina sagala kaayaan.
Kasaimbangan sampurna antara kualitas sareng portabilitas,
ngajadikeun eta idéal pikeun transporting na presenting dimana wae anjeun.
Aplikasi lega: max. ukuran scanning nyaeta A4, bisa dipaké pikeun nyeken sagala rupa ukuran dokumén.

Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal kami nampi OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Disadiakeun ku software Free Qcamera
Éta mangrupikeun parangkat lunak ngarékam gambar / anotasi / pidéo. Cocog Windows 7/10, Mac
Fitur:
1-Basa sareng ringkes alat bar.
Lamun anjeun muka software, éta gampang dioperasikeun ku toolbar dina panganteur misalna zum in / freeze / timer
2-Real-time annotation
Anotasi naon waé anu anjeun pikahoyong sareng simpen pikeun dibagikeun
3-layar pamisah
Gampang pikeun mendakan naon bédana leutik dina hiji hal. Anjeun tiasa nyetél kontras dina tampilan dinamis sareng statik.

uytiu (2)

treytr (1)

Kaméra dokumén USB paling ekonomis
Kirang mahal tibatan kaméra dokumén anu sanés, QPC20F1 Plus ngabungkus seueur fitur kana kaméra portabel anu gampang dianggo. Populer pisan sareng guru ti TK dugi ka SMA, kaméra dokumén QPC20F1 mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun gaduh anggaran terbatas tapi tetep hoyong kaméra kualitas luhur. eta Hook up gampang tur dianggo kalayan minimal usaha . Dibanderol katuhu sarta gawéna hébat, éta gampang pikeun nempo naha kaméra ieu téh salah sahiji nu pang populerna!

Mangpaat paling tina kaméra dokumén
* Ringan sareng portabel
* Gawéna salaku webcam sareng kaméra dokumén
Cocog sareng sabagéan ageung platform rékaman sareng konperénsi pidéo
Kaméra dokumén ieu mangrupikeun modél plug-and-play. Henteu peryogi supir tambahan pikeun damel sareng alat ngarékam atanapi kanggo telepon konperénsi. Éta ogé cocog sareng kalolobaan platform videoconferencing sareng ngarékam kalebet Zoom, Skype, Good Meet ...


  • Teras:
  • saméméhna:

    • QPC20 F1 data teknis
    • QPC20F1 dokumén kaméra Rincian Gancang
    • Manual pamaké QCamera MACManual MAC
    • QCamera V1.5 Pamaké ManualUser Manual
    • Manual pamaké QPC20 F
    • QPC20 F1 Dokumén kaméra brosur

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami