warta parusahaan

  • Naha keypad murid Qomo mangrupikeun solusi anu saé pikeun kelas

    Kalayan mekarna téknologi informasi, sarana téknologi pendidikan anyar terus-terusan muncul, sareng modus pangajaran terus-terusan robih tina hiji pangaweruh anu masihan pelatihan anu berkualitas, sareng tina da'wah guru kana interaksi pangajaran sareng diajar.Kelas ...
    Maca deui
  • Qomo bakal hadir dina Infocomm Fair di Las Vegas

    Here is the news to share with you that we are going to attend the Infocomm Fair this year in Las Vegas. Both No.: W2661. Welcome you to visit our booth. If you weren’t planning on attending but are interested, you are welcome to use our free exhibitor. Kindly contact odm@qomo.com for VIP code. ...
    Maca deui
  • Sorotan parangkat lunak pendidikan pro Qomo Flow Works

    Qomo Flow dianggo parangkat lunak pro mangrupikeun parangkat lunak pendidikan anu dikembangkeun ku Qomo.Ieu ciri rébuan sumber atikan.Alat anu ramah guru sapertos sorotan, Kaméra, panguasa, pangatur waktu sareng catetan layar nyayogikeun pakét anu lengkep pikeun instruktur pikeun ngiringan pamiarsa anjeun.Anjeun tiasa nganggo kahayang ...
    Maca deui
  • Qomo, panyadia papan tulis éléktronik

    Qomo, panyadia alat pendidikan pinter saprak 2002 kalayan kantor pusat di AS sareng kantor cabang di China.Papan tulis éléktronik mangrupikeun produk utama di Qomo China.Ayeuna kami parantos ngamutahirkeun papan tulis interaktif Qomo ka papan tulis interaktif QWB300-Z kalayan pigura anu langkung ipis sareng ...
    Maca deui
  • Qomo update model QRF999 pikeun disambungkeun jeung 200 Keypads murid

    Sistem réspon interaktif nyaéta alat anu ngagabungkeun hardware sareng parangkat lunak sareng ngamungkinkeun panyatur berinteraksi sareng pamiarsana ku cara ngumpulkeun sareng nganalisis réspon kana patarosan.Qomo parantos ngadamel cara énggal pikeun mode kerja énggal kalayan modél sistem réspon pangakuan ucapan QRF999 i...
    Maca deui
  • Bewara Libur Poé Buruh

    Here is a notice about the coming International Labor Day Holiday. We are going to have the holiday from 30th, April to 4th, May. If you have inquiry about the interactive panels, document camera, response system. Please feel free to contact whatsapp: 0086 18259280118 And email: odm@qomo.com &nb...
    Maca deui
  • Mésér kaméra dokumén pinter Qomo QPC80H2

    Nangkep gambar sareng jieun palajaran multimedia nganggo kaméra dokumén Qomo QPC80H2.Hurungkeun objék nyata kana eusi digital nganggo kaméra dokumén Qomo QPC80H2.Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun, ngajalajah sareng ngartos - sanajan konsépna abstrak atanapi kompleks.Éta nyiptakeun l langkung narik ...
    Maca deui
  • Keypads voting interaktif éléktronik

    Sagampil Anjeun maca éta katuhu - euweuh -2 atawa -3.The clickers voting merlukeun ngan hiji tombol pencét pikeun ngirimkeun sora a.Voting kalawan clickers basajan tur teu merlukeun latihan - kawas leungeun, sora, atawa métode voting kertas, tapi kalawan total count instan sarta catetan permanén.Af...
    Maca deui
  • Naha milih keypad Qomo Voting?

    Kami ngabantosan nyiptakeun sareng nganteurkeun rapat anu langkung saé, biasana ku cara ningkatkeun keterlibatan pamiarsa ngalangkungan interaktivitas anu direncanakeun.Urang biasana mimitian ku gawé bareng anjeun pikeun ngaidentipikasi tujuan acara sareng kumaha kasuksésan bakal diukur.Ti dinya urang tiasa ngabantosan ngaidentipikasi téknik idéal ...
    Maca deui
  • Pilari distributor papan tulis Interaktif

    Diadegkeun dina taun 2002, aktipitas salaku Padagang Grosir foremost na Retailer layar rampa, whiteboard interaktif, sistem respon panongton sarta loba deui.Produk kami seueur paménta kusabab kualitas premium sareng harga anu berpatutan.Saterusna, kami mastikeun pikeun timel ...
    Maca deui
  • kaméra web USB Qomo

    Ieu sababaraha fitur kaméra wéb Qomo QWC-004 USB pikeun rujukan anjeun.Hayu urang komunikasi sareng kulawarga, réréncangan sareng kolega kerja dina jam senang online, konperénsi pidéo sareng sesi brainstorming.Webcam ieu ngarebut pidéo HD lengkep 1080p dina 30 fps pikeun telepon konperénsi anu jelas-jelas ...
    Maca deui
  • Solusi Kelas Interaktif Qomo

    Jieun palajaran hirup kalawan touch basajan tina hiji ramo.Touch Board mangrupikeun papan tulis interaktif pulpén sareng ramo anu nyayogikeun sababaraha cara pikeun ngajawab masalah, nyerat kalimat sareng ngagambar gambar pikeun pangalaman diajar anu langkung aktip.Téknologi resolusi luhur nawiskeun akurasi anu jelas sareng singket ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami