Multifungsi Wireless Qpen

Ngan sareng dongle USB anu dipasang dina PC / panel, éta tiasa dianggo kalayan parangkat lunak papan tulis.
Interaksi sareng Aliran énggal kami! Parangkat lunak Works Pro pikeun ngaluyukeun fungsina. Anggo fungsi paporit anjeun sareng hiji-klik.
Interaksi sareng PowerPoint pikeun ngalaksanakeun langkung seueur fungsi sapertos kadali jauh, anotasi, kontrol beurit, lebetkeun fungsi konci, modeu pintonan slaid jsb.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

hg

Ngan sareng dongle USB anu dipasang dina PC / panel, éta tiasa dianggo kalayan parangkat lunak papan tulis.
Interaksi sareng Aliran énggal kami! Parangkat lunak Works Pro pikeun ngaluyukeun fungsina. Anggo fungsi paporit anjeun sareng hiji-klik.
Interaksi sareng PowerPoint pikeun ngalaksanakeun langkung seueur fungsi sapertos kadali jauh, anotasi, kontrol beurit, lebetkeun fungsi konci, modeu pintonan slaid jsb.


  • Teras:
  • saméméhna:

    • Multifuctional kalam pinter rinci gancang
    • Brosur QPEN
    • data teknis QPEN

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami