Papan tulis interaktif QWB300-Z

Hiji alat atikan basajan, awét, kuat, jeung affordable. Sadaya operasi papan toél tiasa dilakukeun ku ramo rampa atanapi gerakan dina permukaan papan sareng dua tombol konci sisi ngagampangkeun operasi.
Permukaan dewan hadir sareng inti extruded dilapis nano sareng pigura anu langkung ipis pikeun ngamangpaatkeun ukuran proyéksi anu ageung.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Products__0011_11_10PointTouch-2

10 Titik Toél
Pikeun digawé sareng maén salaku tim.

Products__0000_22_InfraredTouchScreen-1

Ir Toel Téhnologi
Antarbeungeut touch responsif sareng awét.

Products__0008_14_HotKeys-2

Software terpadu
Parangkat lunak tanpa biaya lisénsi.

Products__0008_14_HotKeys-2

Hotkeys
Potong kompas gampang pikeun laju interaksi.

uytut

Kalayan baki kalam pinter gratis
Seri QWB300-Z hadir sareng baki pen QPT100 anu nembé dikembangkeun. Palet ergonomis, gampang diatur dina ujung jari anjeun, tiasa diprogram sapinuhna sareng gaduh seueur pilihan warna.
Baki pen pinter kalebet 4 warna pulpén: Hideung, beureum, héjo sareng biru, hiji pamupus sareng hiji penunjuk. Disambungkeun ka whiteboard ku kabel husus disadiakeun ku Qomo.

Datang sareng parangkat lunak pendidikan gratis-Flow! Gawéna pro
Parangkat lunak gampang dianggo nalika anjeun nyiapkeun atanapi masihan pelajaran pikeun sababaraha mata pelajaran. Cai mibanda loba anyar
fitur sareng sumber pikeun ngagampangkeun pangajaran naon waé, langkung pikaresepeun sareng langkung merangsang pikeun murid sareng guru.

 

FlowWorks-pro

Sorotan parangkat lunak

hyutyiu (3)

Aliran! Parangkat lunak Works pro ngagaduhan rébuan sumber pangajaran. Samentara éta, Anjeun bisa nambah sumberdaya sorangan kawas gambar / audio / video dina softwared tur simpen salaku sumberdaya pribadi.

Alat anu beunghar dina parangkat lunak pendidikan sareng anjeun tiasa nyaluyukeun tulbar ogé. Alat-alat ieu ngamungkinkeun guru pikeun ngabeungharan pelajaran anu jelas pikeun ngajar.

hyutyiu (3)

hyutyiu (4)

Parangkat lunak diwangun dina browser
Flow!Works Pro nawiskeun browser wéb anu diwangun.
Objék dina situs wéb tiasa diselapkeun kana papan gambar pikeun panggunaan presentasi. Nalika milarian halaman wéb, anjeun tiasa milih obyék anu dipikahoyong (gambar atanapi téks) sareng sered kana papan gambar. Ieu ngabantuan pisan pikeun murid terang ngeunaan pelajaran kalayan gampang.

Paké salaku kaméra dokumén
Flow!Works Pro ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kaméra éksternal pikeun nunjukkeun gambar anu jelas sareng annotate dina gambar langsung.

hyutyiu (1)

QWB300-Z interactive whiteboard (4)

Rupa-rupa ukuran pikeun anjeun pilih
Anjeun tiasa milih ukuran 83"/93"/102" papan tulis interaktif sareng rasio aspék anu béda pikeun nyumponan paménta lingkungan anjeun.


  • Teras:
  • saméméhna:

    • Qomo QWB300-Z WHITEBOARD Rincian Gancang
    • Data Téknis papan tulis QWB300-Z
    • Aliran!Works Pro V2.0 Manual Pamaké
    • Intelligent Pen Tray QPT100 Pamaké Manual
    • QOMO IR Whiteboard QWB300-Z Manual Pamaké
    • QWB300-Z Brosur Papan Tulis Éléktronik Interaktif

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami