kaméra dokumén QPC28 Wireless

QPC28 mangrupikeun doc cam anu hampang, murah, sareng ultra-portabel sareng kaméra 8MP.
Éta gaduh sambungan nirkabel pikeun moto gambar sareng pidéo, sareng konsumsi énérgi rendah LED nyayogikeun katerangan dina kaayaan naon waé.
Kaméra ieu mangrupikeun kasaimbangan anu sampurna antara kualitas sareng portabilitas, janten idéal pikeun ngangkut sareng nampilkeun.
Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal kami nampi OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Kaméra dokumén portabel anu saé kalayan kualitas gambar anu saé
Ieu gampang ngagunakeun, teu merlukeun manual nu boga badag sarta anjeun bisa boga eta nyetél tur ilahar kaluar dina minutes.And fungsi sampurna nyaeta nu bisa ngarobah kaméra dina sagala sudut rék nyekel gambar, euweuh urusan peta. dina témbok atawa hal leutik di lantai.

htreu (1)

OPC28 (1)

Kaméra Sony HD 8MP, gaduh laju pigura maksimal 30fps

Sababaraha sudut puteran ngamungkinkeun proyéksi fisik kalayan tampilan multi-sudut

OPC28 (1)

OPC28 (1)

Tombol daya / tombol lampu dina dewan matak ngamudahkeun pikeun beroperasi

Visualizer tukangeun port konci anti maling sareng dua port USB

OPC28 (1)

OPC28 (1)

Arms 4 LED lampu kompensasi lampu mantuan Anjeun tampilan caang lamun dina lingkungan poék

Asesoris panarima nirkabel mantuan ningkatkeun sinyal WiFi

OPC28 (1)

OPC28 (1)

Kaméra dokumén ringan anu tiasa dipindah-pindahkeun kalayan desain anu tiasa dilipat, ngadukung sambungan nirkabel

Disadiakeun ku parangkat lunak gratis

Kaméra dokumén nirkabel ieu nganggo Qomocamera gratis sareng fitur-fitur di handap ieu.
* Éta gaduh fungsi papan tulis anu anjeun tiasa ngadamel anotasi kalayan gampang.
* Éta mangrupikeun asistén kelas langsung
Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha cara ngajar pikeun siaran langsung pikeun kelas aktip.
* Pangajaran kontras multi-layar
Ngidinan anjeun gaduh tampilan dinamis versus sareng statik / Dua layar atanapi kontras tampilan layar opat.

htreu (2)

pack

Rincian bungkusan
Standar packing cara: 1 pc / karton
beurat kotor: 14kgs
Ukuran bungkusan: 410 * 640 * 490mm / 12 PCS


  • Teras:
  • saméméhna:

    • data teknis QPC28
    • kaméra dokumén nirkabel QPC28 rinci gancang
    • Manual pamaké kaméra QOMO & pituduh gancang
    • Manual pamaké kaméra Dokumén QPC28
    • QPC28 Wireless Dokumén kaméra brosur

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami