Kaméra Dokumén Desktop Qomo QD3900H2

Kaméra dokumén Qomo QD3900H2 gaduh kamampuan zum 10x sareng sénsor gambar profésional pikeun nganteurkeun warna-warna anu terang dina definisi tinggi, resolusi kaluaran Full HD 1080p sareng 30 pigura per detik. Ngarojong input / output HDMI, QD3900H2 cocog sareng seueur alat audio / pidéo definisi luhur. Lajeng memori internal nyimpen nepi ka 512MB gambar sarta expandable ku USB flash drive / kartu SD. Rékam audio/video hiji-sentuhan ngarékam presentasi tanpa butuh PC. Diwangun-di desain lampu tukang ngahontal sarat tampilan multi-gambar. Desain lampu samping dual adjustable nyegah reflections. Tune-tombol otomatis nyayogikeun kualitas gambar anu sampurna unggal waktos. Modeu proyektor unik pikeun nyambungkeun proyektor LCD atanapi DLP pikeun ngirangan gangguan anu disababkeun ku sababaraha jinis téknologi proyektor anu nyayogikeun kualitas gambar anu pangsaéna.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

3900h1 (6)

Kaméra dokumén desktop QOMO QD3900H2 ngarojong résolusi 1080p lengkep dina 30 fps. The 10x zum ngamungkinkeun pamaké pikeun museurkeun kana aspék pangpentingna presentasi maranéhanana. QD3900H2 gaduh sensor pencitraan kualitas luhur Qomo anu gaduh fitur pangurangan bising sareng produksi warna anu terang HD.

Kaméra dokumén média puseur ieu ogé boga panggung backlit A4, sampurna pas hiji buku téks atawa dokumén kertas, 512MB panyimpenan gambar internal tur kaasup software Image / Video Capture. Anjeun oge bisa ningkatkeun memori ku pamakéan USB thumb drive atawa kartu SD.

gdfhfgj (1)

3900h1 (1)

Kaméra dokumén QD3900H2 Desktop gaduh sakumpulan tombol kontrol anu lengkep dina dasar kaméra. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna gampang diakses tanpa ngaganggu presentasi anjeun.

Salah sahiji fitur pangbadagna kaméra Dokumén Desktop QD3900H2 nyaéta kamampuan pikeun fungsina tanpa komputer. Nampilkeun kaluaran VGA sareng HDMI, éta tiasa kaluaran langsung ka proyektor atanapi tampilan

3900h1 (2)

3900h1 (5)

Qomo dual LED sidelamps nyegah sorotan atanapi pantulan. Éta fléksibel anjeun tiasa nyaluyukeun sakumaha anu anjeun nyuhunkeun sudut

Tombol euyeub dina remotes mantuan kadali jauh gampang. Dina panganteur samping nu bisa nempatkeun kadali jauh tanpa leungitna

3900h1 (4)


  • Teras:
  • saméméhna:

    • kaméra dokumén desktop QD3900H2
    • data teknis QD3900H2

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami