Taros Kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
kehutu

Naha anjeun peryogi dukungan?
Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami
lamun butuh nanaon

address

Lantai 12, Gedong 3, Fuzhou Internet of Things Inovasi Industri sareng Pusat Pangembangan No.136, Jalan Kuiqi, Distrik Mawei, Fuzhou, Cina

phone

0086 15280023723(telepon)

008618259280118(Whatsapp)

time

Senén-Jumaah: 9am ka 5pm

Saptu, Minggu: Tutup

.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami