warta industri

  • Analis Industri Global Prediksi Pasar Scanner Dokumén Dunya Ngahontal $7.2 Milyar ku 2026

    Pasar Dokumén Scanner Global ngahontal $ 7.2 Miliar ku 2026 Ditengah krisis COVID-19, pasar global pikeun Dokumén Scanner diperkirakeun $ 3.5 Miliar dina taun 2020, diperkirakeun ngahontal ukuran révisi $ 7.2 Miliar ku 2026, ngembang dina a CAGR 12.7% dina waktos analisa.Flatb...
    Maca deui
  • Naha urang nganggo keypad murid interaktif ayeuna?

    Keypads interaktif umumna dipaké pikeun 4 nepi ka 6 patarosan per palajaran duanana dina mimiti topik;pikeun meunteun pangaweruh topik siswa awal, sarta pikeun ngidinan input siswa pikeun runtuyan jejer;sareng salami topik salaku penilaian formatif pikeun nganalisis sareng nginpokeun diajar murid sareng ngukur ...
    Maca deui
  • Naon mangpaatna tina kaméra dokumén portabel di kelas

    Visualizers interaktif geus jadi mujijat di kelas lamun datang ka presenting bahan ajar ka siswa.Dilengkepan zum luhur sareng résolusi dugi ka 4K, visualisasi interaktif masihan guru sareng murid cara énggal pikeun nampilkeun ékspérimén atanapi padamelan di kelas.Paling imp...
    Maca deui
  • Bewara Libur Festival Qingming Cina.

    Pelanggan anu dihormat, hatur nuhun pikeun dukungan anjeun pikeun Qomo.Punten dicatet yén urang bakal aya dina Festival Qingming Cina ti 3 April dugi ka 5 April 2022.Padahal urang bakal boga waktu libur, wilujeng sumping salah sahiji kasempetan quoting sistem respon prihatin, kaméra dokumén, layar toél interaktif jeung saterusna ...
    Maca deui
  • Naon ari Keypads Voting Éléktronik?

    Alat Voting Éléktronik nyaéta istilah anu ngawengku Sistem Tanggapan Pemirsa kabel sareng nirkabel nganggo voting keypad polling langsung sareng pamancar sareng panarima data.Sistemna dirancang pikeun saderhana dianggo ku patepang hadirin pikeun ngumpulkeun tanggapan kelompok ti siswa kelas sareng pamiarsa acara ...
    Maca deui
  • Naon téh tampilan interaktif touch?

    Naon téh tampilan interaktif touch?Tampilan interaktif touch dipaké pikeun nyieun presentasi visual dinamis tur kadalikeun data dina layar ngaliwatan interaksi touchscreen digital.Éta ogé dianggo di sakola sareng usaha nalika proyektor interaktif munggaran diwanohkeun aranjeunna ngabantosan pres ...
    Maca deui
  • Kaméra Dokumén Scanner,Kaméra dokumén pangsaéna dina 2022

    Kaméra dokumén anu pangsaéna nyaéta sarimbag modéren tina alat anu tiasa diinget ku sababaraha dosen sepuh (sareng mahasiswana): proyektor overhead, sanaos alternatif anu langkung fleksibel.Seuseueurna henteu ngan ukur tiasa nyolok langsung kana stop kontak USB pikeun nampilkeun gambar langsung tina kertas, buku, atanapi objék leutik ...
    Maca deui
  • Naon ari pangajaran interaktif?

    Komunikasi mangrupikeun inti prosés diajar.Lamun urang mikirkeun pembelajaran jarak jauh, komunikasi jeung interaksi jadi leuwih relevan sabab bakal nangtukeun hasil diajar suksés.Ku sabab kitu, komunikasi visual sareng pembelajaran interaktif mangrupikeun konci pikeun ngabantosan anjeun ...
    Maca deui
  • Ngagunakeun Webcams pikeun Nyeken Dokumén

    Di kantor-kantor tertentu, sapertos bank, pusat ngolah paspor, usaha pajak sareng akuntansi, sareng sajabana, staf di dinya sering kedah nyeken KTP, formulir, sareng dokumén sanésna.Sakapeung, aranjeunna ogé kedah nyandak gambar wajah para nasabah.Pikeun digitalisasi rupa-rupa dokumén, ...
    Maca deui
  • Keypads Mahasiswa Interaktif

    Student-Response Systems (SRS) mangrupikeun téknologi polling di-kelas-murid-murid anu dirarancang pikeun nyiptakeun lingkungan diajar anu pikaresepeun sareng ngondang anu bakal maksimalkeun diajar aktip, khususna dina kuliah anu ageung.Téknologi ieu parantos dianggo di paguron luhur ti taun 1960-an.(Jud...
    Maca deui
  • Naon Sistem Tanggapan Kelas?

    Dipikawanoh ku loba ngaran, clickers mangrupakeun alat leutik dipaké di kelas pikeun aktip kalibet siswa.Sistem Tanggapan Kelas sanés pélor ajaib anu bakal otomatis ngarobih kelas janten lingkungan diajar anu aktip sareng ningkatkeun diajar murid.Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur alat pedagogis anu ...
    Maca deui
  • Mangpaat sistem respon murid pikeun kelas

    Sistem réspon siswa mangrupa alat anu bisa dipaké dina skenario pangajaran online atawa tatap muka pikeun ngagampangkeun interaktivitas, ningkatkeun prosés eupan balik dina sababaraha tingkatan, sarta ngumpulkeun data ti siswa.Prakték Dasar Praktek-praktek di handap ieu tiasa diwanohkeun kana pangajaran kalayan latihan minimal ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami