Aliran! Karya pro

Flow!Works versi anyar QOMO gaduh seueur fitur sareng sumber anyar pikeun ngagampangkeun pangajaran, langkung pikaresepeun, sareng langkung merangsang pikeun murid sareng guru. Jieun palajaran anu lengket pikeun peserta didik sadaya umur sareng sadaya jinis diajar ku ngamungkinkeun murid anjeun ningali, ngadangukeun, sareng nyabak sakaligus.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Ngandung tilu bagian dina panganteur utama
Antarmuka menu pikeun muka file, nyimpen sareng percetakan file. Gampang ngimpor Powerpoint pikeun ngadamel presentasi anu berinteraksi sareng parangkat lunak, jsb.
Antarbeungeut toolbar pikeun alat anu béda ngagunakeun. Anjeun tiasa ngarobih warna pulpén pikeun ngémutan dina rencana pangajaran. Pilih alat pikeun mindahkeun anotasi sareng nganggo pamupus pikeun mupus aranjeunna. Gampang mindahkeun tulbar ka mana-mana ujung horizontal atanapi vertikal antarmuka. Anjeun tiasa mindahkeun tulbar dina ujung luhur supados murangkalih bangor teu tiasa ngahontal éta.
Manajemén slide pikeun presentasi PPT. Hurungkeun PPT Anjeun. Nambahkeun atawa ngurangan kaca dina genah pangalusna anjeun.

tr

Flow!Works pro1 (2)

Pakakas kalam
Jieun pilihan dumasar kana sauntuyan alat pen. Pilih tina rupa-rupa gambar pikeun kalam pribadi anjeun sareng alat pen tékstur; Anggo pulpén highlighter atanapi pulpén laser pikeun nengetan detil.

Sorotan Flow! Gawéna software pro
Sorotan parangkat lunak sapertos di handap ieu

work (1)

Aliran! Parangkat lunak Works pro ngagaduhan rébuan sumber pangajaran. Samentara éta, Anjeun bisa nambah sumberdaya sorangan kawas gambar / audio / video dina software jeung simpen salaku sumberdaya pribadi.

Alat anu beunghar dina parangkat lunak pendidikan sareng anjeun tiasa nyaluyukeun tulbar ogé. Alat-alat ieu ngamungkinkeun guru pikeun ngabeungharan pelajaran anu jelas pikeun ngajar.

work (2)

hyutyiu (4)

Parangkat lunak diwangun dina browser
Flow!Works Pro nawiskeun browser wéb anu diwangun.
Objék dina situs wéb tiasa diselapkeun kana papan gambar pikeun panggunaan presentasi. Salila néangan website, Anjeun
bisa milih obyék nu dipikahoyong (gambar atawa téks) jeung sered kana papan gambar. Ieu ngabantuan pisan pikeun murid terang ngeunaan pelajaran kalayan gampang.

Paké salaku kaméra dokumén
Flow!Works Pro ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kaméra éksternal pikeun nunjukkeun gambar anu jelas sareng annotate dina gambar langsung.

hyutyiu (1)


  • Teras:
  • saméméhna:

    • Aliran!Works Pro V2.0 Manual Pamaké
    • Brosur Flow!Works Pro

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami