Warta

  • Naha keypad murid Qomo mangrupikeun solusi anu saé pikeun kelas

    Kalayan mekarna téknologi informasi, sarana téknologi pendidikan anyar terus-terusan muncul, sareng modus pangajaran terus-terusan robih tina hiji pangaweruh anu masihan pelatihan anu berkualitas, sareng tina da'wah guru kana interaksi pangajaran sareng diajar.Kelas ...
    Maca deui
  • Qomo bakal hadir dina Infocomm Fair di Las Vegas

    Here is the news to share with you that we are going to attend the Infocomm Fair this year in Las Vegas. Both No.: W2661. Welcome you to visit our booth. If you weren’t planning on attending but are interested, you are welcome to use our free exhibitor. Kindly contact odm@qomo.com for VIP code. ...
    Maca deui
  • Sorotan parangkat lunak pendidikan pro Qomo Flow Works

    Qomo Flow dianggo parangkat lunak pro mangrupikeun parangkat lunak pendidikan anu dikembangkeun ku Qomo.Ieu ciri rébuan sumber atikan.Alat anu ramah guru sapertos sorotan, Kaméra, panguasa, pangatur waktu sareng catetan layar nyayogikeun pakét anu lengkep pikeun instruktur pikeun ngiringan pamiarsa anjeun.Anjeun tiasa nganggo kahayang ...
    Maca deui
  • Qomo, panyadia papan tulis éléktronik

    Qomo, panyadia alat pendidikan pinter saprak 2002 kalayan kantor pusat di AS sareng kantor cabang di China.Papan tulis éléktronik mangrupikeun produk utama di Qomo China.Ayeuna kami parantos ngamutahirkeun papan tulis interaktif Qomo ka papan tulis interaktif QWB300-Z kalayan pigura anu langkung ipis sareng ...
    Maca deui
  • Qomo update model QRF999 pikeun disambungkeun jeung 200 Keypads murid

    Sistem réspon interaktif nyaéta alat anu ngagabungkeun hardware sareng parangkat lunak sareng ngamungkinkeun panyatur berinteraksi sareng pamiarsana ku cara ngumpulkeun sareng nganalisis réspon kana patarosan.Qomo parantos ngadamel cara énggal pikeun mode kerja énggal kalayan modél sistem réspon pangakuan ucapan QRF999 i...
    Maca deui
  • Analis Industri Global Prediksi Pasar Scanner Dokumén Dunya Ngahontal $7.2 Milyar ku 2026

    Pasar Dokumén Scanner Global ngahontal $ 7.2 Miliar ku 2026 Ditengah krisis COVID-19, pasar global pikeun Dokumén Scanner diperkirakeun $ 3.5 Miliar dina taun 2020, diperkirakeun ngahontal ukuran révisi $ 7.2 Miliar ku 2026, ngembang dina a CAGR 12.7% dina waktos analisa.Flatb...
    Maca deui
  • Bewara Libur Poé Buruh

    Here is a notice about the coming International Labor Day Holiday. We are going to have the holiday from 30th, April to 4th, May. If you have inquiry about the interactive panels, document camera, response system. Please feel free to contact whatsapp: 0086 18259280118 And email: odm@qomo.com &nb...
    Maca deui
  • Naha urang nganggo keypad murid interaktif ayeuna?

    Keypads interaktif umumna dipaké pikeun 4 nepi ka 6 patarosan per palajaran duanana dina mimiti topik;pikeun meunteun pangaweruh topik siswa awal, sarta pikeun ngidinan input siswa pikeun runtuyan jejer;sareng salami topik salaku penilaian formatif pikeun nganalisis sareng nginpokeun diajar murid sareng ngukur ...
    Maca deui
  • Mésér kaméra dokumén pinter Qomo QPC80H2

    Nangkep gambar sareng jieun palajaran multimedia nganggo kaméra dokumén Qomo QPC80H2.Hurungkeun objék nyata kana eusi digital nganggo kaméra dokumén Qomo QPC80H2.Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun, ngajalajah sareng ngartos - sanajan konsépna abstrak atanapi kompleks.Éta nyiptakeun l langkung narik ...
    Maca deui
  • Keypads voting interaktif éléktronik

    Sagampil Anjeun maca éta katuhu - euweuh -2 atawa -3.The clickers voting merlukeun ngan hiji tombol pencét tunggal pikeun ngirimkeun sora a.Voting kalawan clickers basajan tur teu merlukeun latihan - kawas leungeun, sora, atawa métode voting kertas, tapi kalawan total count instan sarta catetan permanén.Af...
    Maca deui
  • Naha milih keypad Qomo Voting?

    Kami ngabantosan nyiptakeun sareng nganteurkeun rapat anu langkung saé, biasana ku cara ningkatkeun keterlibatan pamiarsa ngalangkungan interaktivitas anu direncanakeun.Urang biasana mimitian ku gawé bareng anjeun pikeun ngaidentipikasi tujuan acara sareng kumaha kasuksésan bakal diukur.Ti dinya urang tiasa ngabantosan ngaidentipikasi téknik idéal ...
    Maca deui
  • Naon mangpaatna tina kaméra dokumén portabel di kelas

    Visualizers interaktif geus jadi mujijat di kelas lamun datang ka presenting bahan ajar ka siswa.Dilengkepan zum luhur sareng résolusi dugi ka 4K, visualisasi interaktif masihan guru sareng murid cara énggal pikeun nampilkeun ékspérimén atanapi padamelan di kelas.Paling imp...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami