Panel interaktif BundleBoard

panels interaktif runtuyan anyar Qomo urang: Android 8.0 sistem atawa sistem windows optional.20 titik touch jeung 10 titik nulis. Ukuran sadia dina 55″ / 65″/75″ /86″
Pintonan panel interaktif utamana dipaké dina lembaga latihan, kamar pasamoan, museum jeung organ kaamanan umum.

Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal kami ngalakukeun OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Sadayana dina hiji panel
Ngahijikeun Komputer, TV, papan tulis, Soundbar, Projector sareng fungsi alat AD dina hiji

utiru (1)

utiru (2)

layar 4K UHD
4K UHD anti sorotan LG screen.High téhnologi appearance.Exquisite kualitas gambar. Naon anu anjeun tingali nyaéta naon anu anjeun pikahoyong

Eunteung layar nirkabel
Panel kami ngabantosan anjeun ngabagikeun ide anjeun dina layar tina telepon / notebook / komputer anjeun, ngan ukur sambungan nirkabel sareng parangkat lunak Eshare dina panel.

utiru (3)

utiru (4)

Multi-touch interaktif kalayan efisiensi anu luhur
20 titik touch. Ngarojong sadaya tulisan sumber sareng anotasi. Ngidinan sababaraha pangguna pikeun berinteraksi dina waktos anu sami. Kalayan sentuhan anu lancar sareng responsif, saha waé tiasa nyandak catetan, nyerat sareng ngagambar dina layar, ngajantenkeun ruang kelas janten rohangan anu leres-leres kolaborasi.

Datang sareng parangkat lunak pendidikan gratis
Parangkat lunak papan bodas digital tina Flow dianggo! pro ngagabungkeun kaamanan tingkat perusahaan sareng rébuan sumber pangajaran sareng alat anotasi pikeun ningkatkeun cara tim anjeun nyambung sareng kolaborasi.

iuyoi (2)

iuyoi (3)

Aplikasi lega
Panel datar interaktif Qomo mawa efisiensi ka kelas sareng tim anjeun ku kituna anjeun tiasa berinteraksi kalayan gampang iraha waé. Kalayan desain pigura ramping anu hampang, pilihan sistem Android atanapi Windows, alat anu dipasang sareng antarmuka pangguna anu dipersonalisasi, éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun kolaborasi lancar di sakola sareng di kantor.

Panel interaktif bungkusan:
Bungkusan standar nyaéta 1pc / 1 karton
Beurat kotor:
42,8Kg(55")
57 Kg (65")
75Kg (75")
99,5Kg (86")
Ukuran bungkusan:
420x245x910mm(55")
1660x245x1045mm(65")
1880x280x1160mm(75")
2140x280x1340mm(86")
Upami anjeun peryogi peti kayu pikeun ngajagi pengiriman LCL, peryogi biaya tambahan.

iuyoi (1)


  • Teras:
  • saméméhna:

    • BundleBoard Rincian Gancang
    • data teknis BundleBoard
    • Bundleboard pamaké manual
    • Brosur BundleBoard

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami