QRF999 Sistim Tanggapan panongton

QRF999 Pangiriman Biantara remotes murid
Mesin jawaban QRF999 mangrupikeun mesin eupan balik interaktif anu kuat sareng hemat biaya di pasar. Ieu ngarecah ngaliwatan watesan eupan balik tradisional, mobilizes antusiasme pamilon, sarta loba dipaké dina atikan K12, kelas ganda-guru, sarta sagala jinis.
Institusi pelatihan pikeun ngajar kelas, rapat kelompok sareng kasempetan sanés anu peryogi réspon tepat waktu.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

QRF999750003

Rémot murid
128 * 64 piksel layar LCD, téhnologi mobil, DSP Téhnologi réduksi noise, 200ms waktu respon. Ngarojong transmisi sora, ngawangun-di batré litium 1500mAh

Host + Ngecas slot
30 remotes murid tiasa ngecas dina waktos anu sami. Diwangun-di anteneu dual-frékuénsi, indikator luar, ngecas gancang. Nalika sistem respon teu make, anjeun tiasa nyimpen kana slot muatan tanpa rugi.

gfdh (2)

gfdh (3)

Cocog sareng platform Windows sareng parangkat lunak mainstream 
Nyadiakeun software interaktif gratis
QVote mangrupikeun parangkat lunak interaktif anu cocog sareng sistem réspon kami QRF999. Cai mibanda kasaluyuan kuat, operasi panganteur basajan jeung fungsi loba pisan. software QVote aimed dina
fungsi manajemen siswa, interaksi kelas, penilaian kelas, ékspor laporan.

 

Sorotan sapertos di handap

qrf99 (1)

Ngajar ngaliwatan kagiatan hirup. Bisa mindahkeun tina remotes murid ka controller kaulinan

qrf99 (2)

Interaksi kelas sareng sababaraha patarosan sareng deteksi online sacara real-time

Sababaraha parabot dina menu lemes Qvote.

qrf99 (3)

Tés lisan Inggris kalayan transmisi waktos nyata sareng réduksi bising anu pinter

qrf99 (4)

Pangenalan ucapan sareng sinkronisasi rekaman anu ngadukung konversi téks precision tinggi

qrf99 (5)

Real-time sareng transmisi stabil
Mulangkeun pangaruh situs

qrf99 (6)

Eupan balik laporan real-time pikeun ngahontal pangajaran individual

qrf99 (7)

Papasangan NFC gampang tanpa sambungan pajeulit tradisional

qrf99 (8)

Pangenal identitas calakan, gampang dianggo


  • Teras:
  • saméméhna:

    • data teknis QRF999
    • QRF999-sora clickers rinci gancang
    • QRF999 Manual pamaké Sistim Tanggapan Interaktif
    • manual pamaké QVote
    • QRF999 Pangiriman sora Clikcers brosur

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami