QD3900H1 Flated ranjang Dokumén kaméra

QD3900H1 mangrupikeun kaméra dokumen pinter sareng pusat média sadayana dina hiji. Témbongkeun objék jeung dokumén kalawan kajelasan unbelievable. Resolusi HD 1080p sareng zum optik 12x sareng zum digital 10x.
Optimasi téks sareng lampu tukang ngajantenkeun dokumén sareng buku langkung gampang dibaca ti kajauhan. Mémori internal anu diwangun ngamungkinkeun anjeun nyandak poto sareng pidéo salami presentasi anjeun anu tiasa dicoo deui iraha waé.

Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal kami nampi OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Acatetan dina tempat

CenterCam QD3900H1 gaduh kamampuan anotasi anu diwangun, ngamungkinkeun para pangguna pikeun gampang nyirian dokumén anu diproyeksikan sacara digital dina éta tempat. Nampilkeun gambar anu endah sacara real-time kalayan zum optik sareng digital anu luar biasa pikeun nyandak detil anu penting.

gdfhfgj (1)

gdfhfgj (2)

Disadiakeun ku software Free Qcamera
Éta mangrupikeun parangkat lunak ngarékam gambar / anotasi / pidéo. Cocog Windows 7/10, Mac
Fitur:
1-Basa sareng ringkes alat bar.
Lamun anjeun muka software, éta gampang dioperasikeun ku toolbar dina panganteur misalna zum in / freeze / timer
2-Real-time annotation
Anotasi naon waé anu anjeun pikahoyong sareng simpen pikeun dibagikeun
3-layar pamisah
Gampang pikeun mendakan naon bédana leutik dina hiji hal. Anjeun tiasa nyetél kontras dina tampilan dinamis sareng statik.

Aplikasi Visualizer
Atikan/Perpustakaan/konferensi/
operasi ékspérimén
Kaméra dokumén QD3900H1 mangrupikeun salah sahiji kaméra dokumén anu paling laris di Qomo. Anjeun tiasa ngabagi gambar anu digedékeun langkung ti 12x zum optik.

fdsgdf (1)

3900h1 (1)

Hotkeys praktis dina dewan. Beroperasi ngan ku hiji tombol, contona freeze/plack back/menu…

Interfaces loba pisan di sisi tukang
Audio-in/out, HDMI in/out, projector, computer in/out

3900h1 (2)

3900h1 (3)

Antarmuka sisi anu beunghar pikeun kartu SD / projector / mouse / RGB IN / Audio in / RS232

Antarbeungeut sisi anu anjeun tiasa nempatkeun kadali jauh tanpa kaleungitan

3900h1 (4)

3900h1 (5)

Dua panangan sareng lampu suplemén calakan LED diwangun-di ngabantosan médan tampilan anu langkung jelas dina lingkungan anu poék

Zoom optik, tampilan HD kalayan zum 12xopticla sareng zum digital 10x

3900h1 (6)

3900h1 (7)

Mikropon Diwangun-di ngajadikeun anjeun pidéo anu terang kalayan ngarékam sora

kaméra dokumen flatbed QD3900H1 bisa dipaké salaku converter universal. Bisa disambungkeun kana rupa-rupa alat kaasup komputer, projector, laptop jeung real-time ngaganti eusi proyéksi.

3900h1 (8)

内视全图

Dokumén kaméra Packing
Standar packing cara: 1 pc / karton
Beurat net: 5KG
Beurat kotor: 7kg
Ukuran bungkusan: 640 * 230 * 535mm


  • Teras:
  • saméméhna:

    • QD3900H1 Flatbed Dokumén kaméra Qucik Rincian
    • QD3900H1 data teknis
    • Manual pamaké QCamera V1.5
    • Manual pamaké QCamera V1.5
    • Manual pamaké QD3900H1
    • QD3900H1 Flatbed Dokumén Brosur kaméra

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami