QIT600F2 Nulis tablet interaktif

QIT600F2 Nulis tablet interaktif
QIT600 F2 mangrupikeun monitor interaktif layar lebar panganyarna sareng pangageungna QOMO. Anggo podium interaktif desktop anu énggal sareng ningkat ieu pikeun ngontrol ceramah atanapi presentasi anjeun tanpa balik deui ka pamiarsa anjeun. Dina desktop anjeun, éta mangrupikeun tablet anu kuat kalayan tampilan anu ageung, caang, sareng responsif luar biasa.

Catetan: Kami ngadukung merek Qomo pikeun demo bari dina produksi masal tiasa nampi OEM / ODM


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

Langkung kakuatan dina pulpén anjeun
Jieun anotasi ngeunaan naon waé anu nganggo tulisan simulasi ultra-gancang sareng lancar. Nyokot catetan, sketsa, sareng jieun sapertos anu anjeun lakukeun dina notebook karesep anjeun.
Anjeun tiasa nyerat nganggo pulpén nganggo jinis garis anu béda-béda teras klik pulpén janten pamupus pikeun mupus ideu lepat.
Pintonan pena kreatif Qomo bakal ngabantosan anjeun ngaraosan pangalaman damel langsung dina layar nganggo pulpén sénsitip tekanan kami.

QIT600F2-Writing-interactive-tablet-11

hyutyiu (2)

Dirancang janten gampang sareng nyaman
Saluyukeun QIT600 F2 dimana wae antara 12° jeung 130°—naon waé nu panghadéna. Sareng anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan gangguan nalika anjeun nempatkeun leungeun anjeun dina layar nalika nyerat atanapi ngagambar.

Tetep disambungkeun jeung panongton Anjeun
Sambungkeun PC nganggo input HDMI, sareng kaluaran kana proyektor atanapi layar ageung. Anjeun tiasa ngontrol sadaya anu ditingali ku panongton anjeun tina hiji alat, tanpa kedah ningali tukangeun anjeun atanapi nyumput di tukangeun layar komputer.

hyutyiu (2)

qft (1)

Full-laminated 21,5 inci (Ukuran layar Éféktif: 478,64 (H) X 270,11 (V)) IPS Pen Display:
Kalawan téhnologi full-laminated panganyarna na dilengkepan panel kaca anti sorotan, éféktif ngurangan rarasaan dazzle sarta ampir euweuh offset, ngajaga panon anjeun nalika ngarasakeun gambar.

Sudut pandang lega 178° sareng tampilan warna 16.7M ngabantosan anjeun akurat ngalukis unggal detil pikeun karya seni anjeun.

qft (2)

qft (4)

Résolusi 1920*1080 pisibilitas anu jelas sareng hierarki warna anu nyata sareng terang masihan anjeun dunya anu katingali nyata

Kuat sareng kasaluyuan
Boh windows sareng sistem android cocog
cocog PS, AI, AE jsb software gambar sampurna

qft (3)

Rincian bungkusan tablet nulis pulpén digital
Standar packing cara: 2 PCS / karton
Beurat kotor: 15,6 kg
Ukuran bungkusan: 600 * 345 * 510mm


  • Teras:
  • saméméhna:

    • data teknis QIT600F2
    • QIT600F2 Nulis tablet rinci gancang
    • Manual Pamaké QOMO QIT600F2_1.1
    • QIT600 F2 Nulis Tablet Brosur

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami