HD jeung mikropon

QOMO WebCam 004 definisi luhur mangrupikeun alat penting pikeun ningkatkeun pangalaman diajar jarak jauh atanapi WFH (gawe ti bumi). Ngarekam jelas tur ngalirkeun data konferensi, pangajaran online, sarta nongkrong. Diwangun ku komponén kualitas profésional, éta gaduh kaméra 1080p anu seukeut sareng mikrofon ganda anu diwangun pikeun nyandak sadaya detil. QWC-004 ogé gampang dipasang, nyaluyukeun, sareng ngalih, nganggo adaptor tripod dina dasarna.


Rincian produk

Tag produk

Sumberdaya Mangpaat

Video

sirah swivel adjustable
Webcam kami gaduh kamampuan paling nyaluyukeun, tiasa ngageser ka luhur, ka handap, sareng sisi ka sisi. Ieu ngamungkinkeun pikeun konperénsi pidéo ogé pikeun ngabagi dokumén sareng objék langsung.

QWC-004 Webcam (1)

1

QWC-004 webcam téh exquisite tur kompak, tapi teu leungit efisiensi karya na. Ieu adopts standar USB2.0 drive desain bébas. Éta gampang dihubungkeun ku cara nyelapkeun kabel data USB pikeun ngirimkeun gambar sareng pidéo kualitas luhur.

Diwangun-di lénsa 1080P, gambar shooting jelas tur delicate.Highly disimpen gambar jeung rinci pamandangan reflected.

2

3

Diwangun-di Analog Micphone
Ngabantosan ngirangan sora sareng ngadamel pidéo lancar

Kalayan fungsi pangaturan otomatis, éta tiasa sacara otomatis nyaluyukeun jenuh, kontras, kajelasan, kasaimbangan bodas, paparan, jsb.

4

5

Rotasi multi-sudut
Saluyukeun kaméra dina sababaraha arah
Milarian sudut pidéo anu paling cocog

Sababaraha sistem operasi dirojong.
Ngarojong Windows, Mac OS, Android, sistem Chrome

6

7

Cocog pisan sareng APLIKASI sosial, contona zum, skype, wechat sareng saterasna.


  • Teras:
  • saméméhna:

    • data teknis QWC-004
    • QWC-004 webcam Rincian Gancang
    • Manual pamaké QWC-004
    • Brosur Webcam QWC-004

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami